| virusxxx112 a întrebat:

Am o problema cand eram mic am vazut la fratele meu cum isi pocnea degetele si am inceput si eu dar de cativa ani fac incontinu asta si am auzit de la tatal meu ca daca am sa continui cand o sa fiu mare nu o sa mai tine nimic in mana pentru ca o sa-mi tremure daca aveti un remediu sa ma las de asta va rog spuneti-l.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Teo a răspuns:

De cate ori vrei sa iti pocnesti degetele apucate de ceva.Deseneaza,canta,danseaza ca sati plece gandul.O sa fie greu la inceput dar daca te fortezi un pic intr-o sap nu mai ai treaba cu asta.
Sper ca am putut ajuta.happy

4 răspunsuri:
| ღAnonimღ a răspuns:

Tea pacalit tAicatu...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

laughing) pai fa o activitate tongue tasteaza la calculator sau altceva big grin

| BloodMagickNecromance a răspuns:

Nu exista remediu pentru un astfel de obicei. Trebuie doar sa incerci sa te abtii. Atata tot.

| Minnie a răspuns:

Te lasi si gata. Este adevarat. La tremurat inca nu am ajuns dar cand e rece afara nu pot tine un pahar cu apa in maini de dureri, din cauza prostiei din copilarie de a-mi trosni degetele.