| laudima22 a întrebat:

Am o problema cand merg la toaleta am o usturime, un disconfort. Am mers la medicul de familie, și am fost trimis sa fac un set de analize. Am făcut analizele mi au ieșit bune, și am făcut și ecografie abdominala și urocultură din aia, din aia la vezică. Mi a fost cam rușine pentru prima dată dezbrăcat complet, dar a trecut. Doctorul mi-a zis că nu am nimic, si m-a întrebat dacă mă m****sturbez iar eu i-am zis că da nu puteam să îl mint. E ceva normal, dar el zicea că nu mi am inceput viața sexuală încă și ca de aia mă tot ustură. Mă ustură după ce mă m***sturbez, dar și după când urinez, dar mai puțin. Ce sa fie oare, nu mai înțeleg nimic. Devine stresant. Daca eu n am nimic de ce dracu mă tot ustură. Am luat tot felul de pastile, Uractiv Forte din ăla de toate, și după mi am făcut ceva mai amănunțit. Ce i drept mă m***sturbez si cam des și agresiv. Ce sa fac în situația asta, sfaturi ceva sa scap odată. Ma repet la analize nu mi-a ieșit nimic...

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Mas-tur-ba-rea excesiva duce la iritatia penisului si evident usturimea lui.
Spala-la ZILNIC dimineata si seara, cu apa calda si sapun si evita sa te mai masturrbezi atat de des, ca sa nu te mai usture.
Usturimile apar de la frecat mult si iritata pielea cu resturi de urina si sperma.
Duap masturrbare este obligatoriu sa urinezi, ca sa elimini picaturile de sperma ramana pe teava si apoi sa te speli foarte-foarte bine cu apa calda si sapun, pe toata lungimea penisului dar si prin faldurile lui, ca sa elimini orice urma de urina sau sperma, care irita pielea.
Masturrbarea trebuei sa fie odata la 2-3 zile, nu zilnic si nu foarte des.

| laudima22 explică (pentru Violleta2022):

Sunteți doctor cumva? De fiecare dată când am întrebat ceva, mi ați răspuns corect și adevărat. Felicitări!

| Violleta2022 a răspuns (pentru laudima22):

Nu sunt medic, sunt doar o femeie matura, care are 2 copii mari (fata si baiat) si am trecut prin viata, asadar vorbesc din experienta proprie a mea si a familiei mele.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu trebuie sa fii doctor ca sa iti dai seama de cauza. Daca o freci 12 din 24, cam asa se intampla.

| Violleta2022 a răspuns:

Nota:
A trebuit sa despart cuvantul "mas-tur-ba-re" sau sa-l scriu diferit "masturrbezi" fiindca categoria la care ai pus intrebarea "Sanatate" nu-mi permite postarea raspunsului cu acest cuvant intreg si corect.

| blackann a răspuns:

Violetta...

"Masturrbarea trebuei sa fie odata la 2-3 zile, nu zilnic si nu foarte des."

Cum ai decis tu? rolling on the floor
Mai lasa-ne odata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

''Ma ********* des si agresiv'' pai asta e problema.
Chiar...cum vine asta agresiv? laughing