Mas-tur-ba-rea excesiva duce la iritatia penisului si evident usturimea lui.
Spala-la ZILNIC dimineata si seara, cu apa calda si sapun si evita sa te mai masturrbezi atat de des, ca sa nu te mai usture.
Usturimile apar de la frecat mult si iritata pielea cu resturi de urina si sperma.
Duap masturrbare este obligatoriu sa urinezi, ca sa elimini picaturile de sperma ramana pe teava si apoi sa te speli foarte-foarte bine cu apa calda si sapun, pe toata lungimea penisului dar si prin faldurile lui, ca sa elimini orice urma de urina sau sperma, care irita pielea.
Masturrbarea trebuei sa fie odata la 2-3 zile, nu zilnic si nu foarte des.
Sunteți doctor cumva? De fiecare dată când am întrebat ceva, mi ați răspuns corect și adevărat. Felicitări!
Nu sunt medic, sunt doar o femeie matura, care are 2 copii mari (fata si baiat) si am trecut prin viata, asadar vorbesc din experienta proprie a mea si a familiei mele.
Nu trebuie sa fii doctor ca sa iti dai seama de cauza. Daca o freci 12 din 24, cam asa se intampla.
Nota:
A trebuit sa despart cuvantul "mas-tur-ba-re" sau sa-l scriu diferit "masturrbezi" fiindca categoria la care ai pus intrebarea "Sanatate" nu-mi permite postarea raspunsului cu acest cuvant intreg si corect.
Violetta...
"Masturrbarea trebuei sa fie odata la 2-3 zile, nu zilnic si nu foarte des."
Cum ai decis tu?
Mai lasa-ne odata!