| Bubulica33 a întrebat:

Am o problema care ma sperie! dar inainte sa merg la doctor vreau niste raspunsuri ca sa vad daca merita sa ma duc sau nu am nmc...
deci... Am niste bolboroseli in burta,nu sunt permanente,simt bataile inimii din piept pana in buric,puternic,imi e infundat nasul,putin imi curge, si de cateva ori am avut diaree! am 13 ani, iam spus si mamei cum ma simt dar a spus ca va trece....doar ca nu ma bazez pe presupunerea ei...tata e mai mult cu chestiile naturiste, deocamdata zilele astea sunt la menstruatie... poate e din cauza asta dar pana acym nu sa intamplat asa ceva...va eog trimitetimi cat mai multe raspunsuri si cat mai serioase!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| doctoressa a răspuns:

Cel mai probabil simptomele tale sunt legate de alimentatie, dar pot fi si alte cauze, cum ar fi un sindrom de intestin iritabil. La nivel abdominal sunt multe artere, una dintre ele fiind trunchiul celiac si cel mai probabil pulsul acestei artere il simti tu. Cu cat esti mai slab cu atat se simte mai bine. http://www.i-medic.ro/......unctionala

| MirelaNicoleta a răspuns:

Probabil ca ai facut o indigestie poti bea ceai de menta, ar trebuit sa iei un antibiotic si un saprosan. Atentie la ce mananci