| iHateLuckyPersons a întrebat:

Am o problema care pe cat de mica pare pe atat de enervanta e,fara raspunsuri cu du-te la dentist,o sa ma duc marti sa-mi pun un dinte dar vreau o rezolvare ceva pan'atunci, mi s-a ciobit o masea si ma zgarie intr-una la limba, nu stiti ce as putea sa-i fac? Am mai observat ca partea ciobita e mai alba decat restul maselei

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Pai ce sa faci, ia ciocanul si dalta daca ai talent la sculptat!
Pana te duci la dentist, citeste cu atentie asta=> Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.

| francut a răspuns:

Daca pana marti nu o slefuiesti cu limba, mergi la stomatolog. Nu ai ce face.
Da, e mai alba pentru ca a sarit smaltul si s-a dezgolit osul. Smaltul e afctat de colorantii din mancare, cafea, etc si nu e perfect alb.

| Georgiii2000 a răspuns:

Incearca sa nu mai atingi cu limba acolo. tine limba in partea opusa maselei ciobite.