| Roxm a întrebat:

Am o problema ce ma tot confrunt cu ea. In urma cu 7 ani am avut hepatită de tipul A. Am ținut regim, dar dupa cativa ani au inceput durerile de stomac si nu sunt dureri normale. De 2 ori am ajuns la urgente si o data mi s-a facut rau in farmacie. (Am mers sa cumpăr medicament si mi s-a pus ceață la ochi nu mai vedeam, nu mai auzeam de la dureri) dar dureri tot am. Cand ma doare nu pot umbla. Aproape dupa orice masa ma doare stomacul de ex daca mananc banane imi vine sa vars. Am dureri aproape zilnic. Mi-e frica sa merg la doctor. Un sfat va rog care ati mai trecut prin asa ceva sau care stiti cazuri va rog.Ce ar putea fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Mai bine preferi sa se agraveze problema decat sa ajungi la medic?
Vorbeste cu mama ta serios si fuguta la medic.
O boala netratata dauneaza foarte mult.
O zi bunahappy

| Fatamuntilor a răspuns:

Trebuie sa stii ca desi doi indivizi ar avea acelasi boala, tot timpul tramentul este individual!
Evita alimentele care vezi ca iti fac rau, si mergi la doctor cat mai urgent!

| OoBunnyoO a răspuns:

Trebuie sa mergi la doctor. Problema nu va disparea si nici nu se va vindeca de la sine, chiar daca tu refuzi sa mergi la doctor. Cu cat amani vizita la medic, cu atat problema se va agrava.
Asa ca sfatul meu este sa iti faci cat mai repede o programare, iar acolo vei descoperi care ar putea fi cauza.