| Tsunade99 a întrebat:

Am o problema complicata: sunt bolnava si fac tratament (am febra etc) si nu pot sa vorbesc, adica pun mult accent pe "o" si cand vorbesc parca am urechile infundate, si parca as avea ceva in cerul gurii, ce este si cu ce pot sa tratez asta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| SaveTheNature a răspuns:

1.Am inteles, ca faci tratament.iL faci tu singura sau ai fost la doctor?
2Daca ai fost la doctor, tine tratamentul prescris de el, daca nu ai fost poti vizita un doctor.Pana atunci uite niste sfaturi:
Bea multe ceaiuri:de musetel,de sunatoare,de menta.(cat mai multe),indulcite cu miere.
Mai consuma niste vitamina c,te va mai intari.
Fa miscare! Nu te imobiliza la pat. Miscarea ajuta foarte mult la recuperare, cu conditia sa nu exagerezi.
Mananca bine! Este foarte important cand racesti, sa eviti a mai manca.Deci mananca bine!
Pentru febra cel mai bun si cel mai bun este Paracetamolul.(care se administreaza si fara prescriptie medicala(aprox 4 la 24 ore).
Ai grija sa nu stai in frig(unii spun cui pe cui se scoate-este o aberatie),Deci nu sta in frig!
Am avut si eu aceleasi simptome ca si tine,exact la fel, si stiu cum e.Te vei insanatosi. Durerea din cerul gurii la mine era insuportabile, si cu urechile aproape ca nu mai auzeambig grin.Insanatosire grabnica!