anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema cu amegdalele des observ un miros foarte neplacut din gura si am depistat ca pricine este amigdala din partea stanga este mai umflata ca cea din partea drepta si cind putin dimineata apes pe ea ese un fel de gogonele galbene ce miroase foarte neplacut! este ceva grav aceasta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Oana92 a răspuns:

Nu stiu cum reusesti tu sa te apesi pe amigdala fara sa vomiti, dar ma rog... eu te sfatuiesc sa mergi la medicul de familie. sanatate!

| AnnielaIoana a răspuns:

Din ce descrii este posibil sa fie vorba de infectie.Mergi la medicul de familie iti va prescrie antibiotic.

| Empathizer a răspuns:

Ai o amigdalita purulenta. E necesar sa faci o analiza numita cultura din exudat faringian si sa primesti tratament cu antibiotice. Pentru toate astea, trebuie sa mergi la medicul tau de familie. Fuga-fuguta! Daca nu te duci, risti ca infectia sa se complice si poti sa o patesti rau de tot.