| MeowForLove a întrebat:

Am o problema cu care ma confrunt. De la inceputul anului am ajuns sa fiu obsedata de greutatea mea. Multi spun ca arat foarte bine sau chiar sub limita, dar mie nu mi se pare. Niciodata nu mi-a placut sa mananc, dar acum parca imi este scarba de orice mancare, nu mai simt nevoia sa mananc. Adk, daca simt miros de mancare si o vad imi vine greata. Ce sa fac? Multumesc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| 愛日本 a răspuns:

Daca vrei sa te ingrasi putin ai putea manca pizza, ciocolata, inghetata, mancare delicioasa cu multe calorii.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cati ani ai? Ai sub 17?
Cauta-ti un hobby, eventual un sport, o sa iti vina si pofta de mancare si nici nu o sa te mai ingrasi.

| Shac0 a răspuns:

Era o lege de la fizica (parca) adica sa vezi daca ai greutatea potrivita inaltimi tale. De exemplu (daca ai 1, 70 ar trebui sa ai cam 50-60 de kg) Tot asa, scazi cu 10 - maxim 20 de kg in finctie de inaltime.

| MeowForLove explică:

Am 14 si 1, 56 si 39 de kg. Va multumesc pentru sfaturi.