| lovecats123 a întrebat:

Am o problemă cu exteriorizarea sentimentelor. In trecut eram foarte timida si nu puteam nici sa imi arat bucuria. Acum am luat-o pe calea cea bune. Imi pot manifesta bucuria sau furia dar tristetea sau iubirea nu. Spatiul meu personal este extins si pot spuna ca urasc interacțiunile fizice(imbratisari, masaj etc). Ce pot face ca sa ma pot exterioriza? Ce trebuie sa fac in legatura cu interactiunea fizica?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Poti sa lucrezi la ele, asa cum ai reuist sa nu mai fii atat de timida si sa-ti arati bucuria, asa vei reusii si cu celelalte, trebuie doar sa vrei!

| WaterDrop a răspuns (pentru Violleta2022):

Oh, hey Gretta! Te-ai mai gandit cand vrei sa ne intalnim ca sa ne incepem aventura?

| Violleta2022 a răspuns (pentru WaterDrop):

Nu-i nevoie de gandire prea multa, ce nu face omul pentru o aventura, ideea este ca trebuie sa te deplasezi tu pana aici!

| WaterDrop a răspuns (pentru Violleta2022):

Pfff, asta este fix ultima mea problema. Mai presant este gandul lumanarilor, locatia, vin alb sau rosu, ce muzica sa aleg, toate acele fantezii, daca ma voi indragosti si voi vrea sa te rapesc undeva departe pana la adanci batraneti.Probleme serioase, nu deplasarea.

| Violleta2022 a răspuns (pentru WaterDrop):

Pfff motive si motive, doar ca sa eviti sa ma vizitezi. Ce, nu ai maruntis de-un zbor?

| WaterDrop a răspuns:

Alege un program de voluntariat la o casa de batrani/copii cu probleme unde au nevoie de imbratisari si atingeri.Fiecare persoana iti trimite o energie atunci cand te atinge.Incearca sa le simti energia rezonand cu a ta si ce sentiment iti transmite fiecare.

Alta metoda ar fi sa nu te mai gandesti la atingeri ci la sentimentele pe care ti le transmite fiecare.

| Assassina a răspuns:

Bine,poate suna ciudat, dar gandeste-te daca cineva ar putea citi gandurile tale si si-ar da seama ca iti maschezi sentimentele.Ai parea caraghioasa in fata lui, si te vei face de ras.Ca sa eviti acest lucru, demascheaza-ti sentimentele.Fii tu insuti si fa-ti curaj.In privinta interactiunii fizice, nu stiu ce sa iti spun, e o chestie ce tine de personalitatea ta.Nici eu nu suport imbratisarile,nu sunt lipicioasa de felul meu, chiar nu ai ce face, imi pare rau, din nou, tine de caracter.....Multa sanatate!