| GigiFranzela a întrebat:

Am o problema cu pielea de pe dosul palmelor. In timpul lunilor de toamna sau iarna, cand temperaturile sunt sub 10 grade celsius, pielea mereu mi se usca, crapa si ustura. Folosesc deja zilnic crema, merge destul de bine, dar aveti cumva vreo idee de ce s-ar usca mereu? Sau vreun remediu?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Trebuie să te hidratezi mai bine în acest interval de timp. Minim 2 litri de lichide zilnic iar crema de mâini să fie cu glicerină.
Consultă și un medic dermatolog să nu fie vreo ciupercă de sezon.
Pa, pa.

7 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

E bine sa mergi la un medic dermatolog.

| ady2607 a răspuns:

Aceeasi problema am avut-o si eu cand eram mic.trebuie sa te duci la dermatolog si se va rezolva rapid.iti va recomanda o crema.

| ooooooops a răspuns:

Si eu tot am asa probleme...nu stiu nici eu ce sa fac spunetini si mii metode. eu tot ma folosesc cu creme da nu7 cred ca este o ciupearca se numesc puishori

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Unge-te, altceva n-ai ce facewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Se numeste Deshidroza palmo-plantara(sau in cazul tau doar palmara) aceasta boala ereditara si necontagioasa apare in urma stresului, transpiratiei si a oboselii. Exista multe tipuri de manifestare evident tu te-ai pricopsit cu una mai rea.

Incearca sa folosesti si dermovate si ai grija sa nu iti transpire palmele! Deasemenea ar fi recomandat sa le tii departe de vant si praf! succes!

| GigiFranzela explică:

Multumesc Legiuitoarea, am incercat sa ma hidratez cat mai bine in aceste doua zile care au trecut si nu mi se mai usca aproape deloc. Heh, multumesc.