| ᶅᵒᴥᵒPedobeărᵒᴥᵒᶅXD a întrebat:

Am o problema cu rinichii.
Acum cateva saptamani ma dureau rau(Durerea a tinut cam 2 saptamani).Ma dureau ambii sau uneori cel drept.Nici nu puteam sa ma aplec.
Nu am luat nicio pastila,nu am fost la doctor,nu am facut nimic.
A trecut de la sine(eu cred ca o sa mai reapara si o sa fie si mai rau x_x) deci ce s-a intamplat cu rinichii mei? I don't want to see mentionez ca nu am avut nicio durere/greutate la urinari.
Deci, ce s-a intamplat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DraudeS a răspuns:

Buna seara!

Indiferent unde se reflecta durerea nu putem da un diagnostic.
Cel mai indicat, consultarea unui medic pentru un tratament corespunzator!

Sanatate!

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate fi vorba de pietre sau nisip la rinichi, cel mai probabil, pentru ca stiu ca si mie mi s-a intamplat o data sa ma doara, sa treaca de la sine si sa si revina.Destul de neplacut.Ai putea consulta un medic ca sa stii clar care este problema ta. Poti incerca o cura cu seminte de dovleac, de exemplu, consumate pe stomacul gol, pentru ca stimuleaza activitatea rinichilor..Trebuie sa tii regim,in cazul asta,sa ai grija ce consumi,multe lichide, fara cele carbogazoase, o cura cu marar (ceai), suc de cartofi cruzi si telina. Poate ca nu au un gust foarte bun sau deosebit, dar te-ar putea ajuta in problema ta.Multa sanatate.happy

| DraudeS a răspuns:

Buna seara!

Nu cred ca erau rinichii.
In principiu, consulta un medic. Asta trebuia sa faci de prima oara.

Sanatate!

| ᶅᵒᴥᵒPedobeărᵒᴥᵒᶅXD explică (pentru DraudeS):

Pai ma durea in cele doua parti lombare

| DraudeS a răspuns (pentru ᶅᵒᴥᵒPedobeărᵒᴥᵒᶅXD):

Buna seara!

Indiferent unde se reflecta durerea nu putem da un diagnostic.
Cel mai indicat, consultarea unui medic pentru un tratament corespunzator!

Sanatate!