anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problemă cu somnul destul de ciudată, în special cu brațele în timpul somnului. Mereu mă trezesc cu mâna amorțită de genul nu pot sa mișc degetele, sau brațul este pur si simplu blocat, nu pot să-l mișc în fel și chip aproape 2 minute. Cel mai probabil este pentru ca dorm pe burtă cu mâinile sub pernă, iar circulația sângelui e blocată pe moment, sau nu. Voi ce credeți ca trebuie sa fac ținând cont ca pot sa dorm decât pe burtă?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| untu a răspuns:

Nu mai dormiti pe burta ca nu este sanatos, mai bine dormiti cu fata in sus si spinarea pe pat si cu mainile intinse pe asternut linga trupul dvs!

| Sarcopt a răspuns:

Stai cu măinile întinse pe lăngă tine, nu le mai băga sub pernă deoarece de aia amorțeşti. O seară plăcută

| airahaz a răspuns:

Si eu am patit asta...dar la mine a fost faza ca mana dreapta era data peste ceafa si dimineata cand m-am trezit era amortita ca nu mi.o simteam deloc si mai mult m-am speriat ca nu stiam a cui e mana...dormi pe spate nu stiu

| andutzu12345 a răspuns:

Si eu dorm ca tine dar nu patesc asta incearca inainte de a te culca sati masezi bratul cu totul cu o crema sau fa niste exerciti cu el ca ajuta la circulatia sangelui si o sa ti se vindece repede.Imi dai funda

| Liv300 a răspuns:

Poate in somn te misti (normal) si te asezi cumba pe maini si asta te amorteste ca asa patesc si eu