| alexutzu00791 a întrebat:

Am o problema cu tenul meuhappy, am inceput sa am din nou acnee. Sfaturi? Am facut tratamente, dar a fost de scurta duratabig grin si anul acesta mi a aparut din nou. Care este cauza lor mai exact. Imi amintesc de aparitia cosurilor dupa consumarea unor bauturi alcolicebig grin, mai multehappy, sa fie o dereglare hormonala?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| uzzi92 a răspuns:

Aia cu bauturile alcolice o mai patesc si eu. da nu sunt cosuri... e ceva de la ficat, asa mi s-a spus, incearca sa nu mai bei laughing... cat despre acnee... cel mai bun remediu e cel natural laughing...

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Regim, tamponeaza-te cu ulei de ricin cate 15 minute in fiecare zi timp de o saptamana, adauga cateva picaturi de lamaie.

| remus a răspuns:

Intra pe TRILULILU, aici gasesti tot ce doresti si-ti selectezi, bafta!

| Claudia10girl a răspuns:

Incearca tratamentul de la Vervory o perioada sa vezi cum functionaza. Eu am scapat asa de acnee