| IonutPetre12 a întrebat:

Am o problema.de 1 an am un furuncul.Si cam de cateva luni furunculul 2.Am fost internat cu primul la incep de decembrie. Si acolo doar m-a pansat cu betadina 7 zile+Tratament intravenos.Le am spus sa ma opereze si au spus ca nu poate sa lucreze pe puroi, si ca nu are ce sa scoata de acolo, ca asta trece in timp.Cand am plecat de la spital s-a tras de tot. Dupa inainte de craciun s-a umflat al 2 de nu mai puteam sa merg.Acum s-a umflat din nou primul ( care a foat tratat la spital) si a mai aparut inca unul pe cealalata fesa.Cand mi-am dat seama mai devreme am facut un atac de panica.Asta care a aparut cel mai recent nu are cap, si e foarte tare.Nu stiu ce sa fac.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| Danut2017vasile1989Andrei a răspuns:

Mai bine ai merge la spital și le-ai spune că legea spune că trebuie să te opereze de câte ori ai ceva de natura medicala... dacă nu vor, mergi la alt spital