Prostia deseori este dureroasa!
Ai sangerare de 3 saptamani, care nu se opreste, iar tu stai pe TPU cu asemenea intrebari?
Fugi repede la MEDIC, altfel te poti "curata" in foarte scurt timp, dupa dureri foarte mari!
Nu ma lasa mama sa ma duc. A zis ca e o dereglare. Am insistat si a zis ca ea m-a facut ea ma omoară daca imi pierd timpul la doctor.
Sună la Protecția Copilului. Nu-mi vine să cred că mai există asemenea părinți!
Daca te-ai considerat destul de matura sa fumezi la 13 ani, te poti considera si acum suficient de matura sa te duci singura la medic.
Daca "pana la 18 ani am băut", inseamna ca esti deja majora.
Poti merge si singura la medic, fara acordul mamei tale.
Ficatul de la bautura, streptococul nu are treaba cu fumatul, desi fumatul nu ajuta la nici o afectiune. In concluzie... daca nu vrei sa o mierlesti prematur rau de tot, gata cu alcoalele si fumatul cateva luni bune, sport, alimentatie de regim, si foarte posibil sa iti revii bine. Ar fi o idee sa te duci totusi URGENT la doctor, ca treaba cu singerarea de 21 de zile nu e deloc buna.
Surpriză, te cureți încet-încet. Ăsta e doar începutul. Mai încolo o să zaci la pat cu un aparat cu morfină din cauza durerilor.
Tutunul ucide. Ești încă un exemplu în acest sens, pe lângă alte milioane
Situatia ta e destul de grava avand in vedere introducerea atator lucruri extrem de vitale in organismul tau..insa a te panica si speria nu este o optiune..va trebui insa sa te gandesti serios la subiectul "alcool si tutun" pentru ca daca deja ai imceput sa prezinti astfel de urmari..imagineaza-ti cum va fi peste 5-10 ani in ritmul asta..sanatate si toate cele bune!
Mergi la doctor cat mai urgent, nu este de joaca cu sanatatea. De unde esti?
User252426 întreabă: