| DevilLife a întrebat:

Am o problema...De aproape o luna nu am avut niciun contact cu iubitul meu si acum am niste scurgeri consistente, albe, vascoase si urat mirositoare.Nu ma jeneaza, nu ma doare cand merg la baie sau alte chestii.Am o rana pe uter.Se poate sa fie de la ea? Pana merg la doctor(caci am deja programarea facuta)am zis sa fac bai cu ceai de galbenele si sa fac si o cura.Stiu ca ajuta foarte mult galbenelele.Astept sfaturi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| CybeRAthlete a răspuns:

Nu te lua dupa sfaturi batranesti, du-te la consult cat mai rapid posibil. de obicei secretiile urat mirositoare sunt semn al unei infectii cu posibilitate de putoi sau alte chestii mai grave. nu este de joaca cu asa ceva. sfatul meu cat mai sincer si ingrijorat este sa consulti cat mai curand posibil un medic.
Multa sanatate

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ai o infectie, probabil rana de pe col s-a complicat si s-a infectat. Nu stiu in ce masura te pot ajuta galbenelele la ceva atat de grav, dar nici rau nu-ti fac. Incearca sa grabesti programarea aia.

| foxi a răspuns:

Trebuie sa faci analize(lama). Se pare ca ai o infectie.de ce natura...iti va spune medicul!

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Combină cu cel de mușețel, rău nu-ți poate face.
Evită contactul sexual până la vindecarea completă.
Pa, pa.

| Zenithf a răspuns:

Eu stiu ca ceaiul de coada calului este foarte bun pentru bai de sezut. Vorbeste cu medicul, poate te ia mai repede. thinking