| elenorm a întrebat:

Am o problema de cateva luni, nu prea merg la baie cat ar trebui (ma refer la nevoia de a iesi cu scaunul) ma constip foarte des. Ce as putea face sau lua ceva medicamente pentru a reintra la normal?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Schimba alimentatia. Mai multe supe, ciorbe.

| kyliejenner a răspuns:

Nu trebuie sa iei medicamente, trebuie sa consumi cat mai multe fibre ( fructe, legume, leguminoase) si sa renunti la junk food si carne & lactate.

| Caood a răspuns:

Eu zic sa consulți un medic

| PuntIle a răspuns:

Eu zic sa incepi prin a manca ceva care te inchiaga. Nu cred ca e ok da bagi pastile deja dar as zice smecta parca era pentru constipatie.

| darrio2007 a răspuns (pentru PuntIle):

Ai fost vreodata constipat? Tu ii recomanzi exact invers.

| GeoH a răspuns:

TE POT AJUTA. Contacteaza-ma la nr de tel 0787758001
Detoxifiere si reglarea metobilismului

MULTUMESC

| darrio2007 a răspuns (pentru GeoH):

Metabolism.

| GeoH a răspuns (pentru darrio2007):

Sa fim seriosi. nu vreau sa intru in nicio polemica cu dvs, cu nimeni. Dar cred ca sunteti de acord ca e f important sa ai un metabolism si un organism functional. Ceea ce vreau sa propun este un consum de gel si comprimate pe baza de aloe vera si alte plante in concentratii f ridicate ( ex: 95% aloe vera). Consumate cand trebuie si cat trebuie nu va duce la constipatii si alte probleme grave. Imi cer scuze daca v-am suparat.

Stai linistit ca nu m-ai suparat. Sunt eu mai carcotas cu limba romana.

| GeoH a răspuns (pentru darrio2007):

Multumesc mult. Dincolo de greselile de scriere sau/si de interpretare, iti spun ca e f ok aceast program de detoxifiere. Nu il recomand doar de dragul banilor ci si pentru a face un bine persoanelor. Asa ca daca ai in jurul tau oameni care doresc sa inceapa sa traiasca sanatos, ti-as ramane dator daca mi-ai spune si eu am sa le dau toate detaliile.

Ok.