| Ionut2482 a întrebat:

Am o problema de ceva timp... Transpir mult prea rapid subraț. Si totuși exista si un miros urât. Fac dus in fiecare zi, hainele le spăl, deodorant folosesc si totuși după 3-4 ore de la folosirea lui transpir abundent doar in partea dreapta la subraț. In partea stanga e puțin umed, dar pe partea dreapta insuportabil... Spal hainele imediat ce le am purtat, igienă zilnică, dar mirosul si abundenta transpirației pe dreapta sunt continue. Am schimbat deodorante, am folosit transpiblock, dar la fel. Ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Consulta un dermatolog.

| dullcat a răspuns:

Buna.Cel mai intelept e sa mergi la un medic pentru a afla daca chiar transpiri excesiv, primind niste solutii, sau asa este doar parerea ta subiectiva.La deodorante este ca si la alte produse, trial and error, pana cand dai peste unul ok pentru tine. Daca igiena este excesiva nici asa nu e bine, existand riscul de a distruge bariera de microbi benefici pentru piele.

| LisaJulie a răspuns:

Posibil sa te simti foarte stresat! Persoanele cu stres si anxietate puternica obisnuiesc sa transipire des. Iti sugerez sa vezi un medic si sa iti dea o pastila

| sammie a răspuns:

Foloseste stick, nu mai folosi deodorant.
Am incercat si eu sa folosesc deodorant si am observat ca tine foarte putin. Stick-ul tine peste 7 ore si este mult mai bun. Recomandabil cel cu Aloe Vera.

| Celdrept a răspuns:

Sa mergi la un endocrinolog sa îți faci analize și să vezi cum stai cu tiroida,in rest nu știu,operatie sa îți scoți glandele suprarenale parca din care știu dar costul e mare,dar merita nu mai transpiri deloc!
Evita sucurile acidulate,mâncarea grasa și picanta și mănâncă mai sănătos,și dulciurile evita-le, cat mai puțin, și poartă numai haine de bumbac.
Poți folosi Odaban e cel mai bun din lume antiperspirant, e foarte eficient pentru cei cu transpirație abundentă ( hiperhidroza ) singurul care chiar ajuta cu adevărat în situații de astea.
Și de la emoții poți să transpiri excesiv de la anxietate, poți merge la un psiholog sa înveți să o controlezi.

| MihaiSurdu a răspuns:

Cati ani ai?