| Compas21 a întrebat:

Am o problema... De fiecare data cand fumez imi apare o pata galbena pe buza... nu cred ca este una mare, eu nu am vazut-o niciodata dar ceilalti imi spun ca e acolo, oricum; cand incerc sa trag din acel loc in gura, se simte ca un gust intens de tigara, ca si cum as pastra fumul acolo, intr-o punguta cu lichid
Ce poate fi? Oare este periculos? Funda happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ddiddii a răspuns:

Nu e periculos... dar nu-ti recomand sa mai fumezi des... de asta ti s-a facut! big grin funda? big grin

1 răspuns:
| MihaelaMariaPopa a răspuns:

Banuiesc ca tu constientizezi ca este periculos. nicotina se depune asemenea ca grasimea pe artere si vene insa e o mazga groasa care din pacate o data depusa acolo sta. e o reactie a organismului pentru ca ii dai drept ``aperitiv`` cate-o tigara, daca pe buza ti-a aparut deja si e asa cum zici, cum crezi ca sunt plamanii, ficatul, inima pe care apropo, nu le vezi. fumatul nu e logic.