Nu esti obosita, asta este tot, incearca sa te uiti la TV cand iti este somn, poate vei adormi.
Buna, asa sunt si eu, eu oricum nu pot dormi deloc ziua, nu am stare si oricat as incerca nu pot sa dorm.
Poate asa e organismul tau, sau as esti obisnuit, cine stie... daca totul e in regula din punct de vedere medical atunci e ok, odihneste-te bine noapte, poate ai multa energie in tine, sau poate altele sunt cauzele, poate e pe fond nervos.
Pai gandeste-te la ceva frumos, eu de exemplu cand incerc sa adorm ma gandesc ca construisc castele.Gandestete-te si tu la ceva frumos si cred ca te va ajuta foarte mult chestia asta.
Renunta la somnul de dupa amiaza si incearca sa -l inlocuiesti cu activitati relaxante. Evita, in orele de dupa amiaza, activitatile intelectuale sau pe cele fizice grele deoarece la aceste ore randamentul organismului este scazut.Este posibil ca acele acuzele(ameteala, durerile de cap) sa dispara in cazul in care nu ai o tulburare(dereglare) a ritmului circadian manifesta prin treziri dese in timpul noptii sau adormi des in timpul zilei, pentru perioade scurte de timp.
User252426 întreabă: