| AlexAnonim2211 a întrebat:

Am o problema, de la varsta de 15-16 ani mi-au aparut cosuri, chestia e ca erau cateva, dupa pe la 17 deja aveam toata fata plina puncte negre, cosuri rosii si am fost la 3 doctori dermatologi. Am folosit o multime de creme, sapunuri dar nimic nu m-a ajutat si pe la 18 ani imi trecuse si acum au început sa-mi apara coșuri exagerat de mari, nu apar multe, dar este mare si rosu sub piele mi se umfla si pe langa, efectiv am ochiul umflat din cauza unui coș. Ma rog stiti ceva nu ma mai suport eu pe mine...acum sunt pe un tratament de la dermatolog da nu vad nici macar o schimbare.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| CodrutElian1990 a răspuns:

Tratamentul in asemenea cazuri este de lunga durata si da rezultate chiar si numai dupa 2-3 ani. Cunosc un asemenea caz. Si a gasit un dermatolog bun.

| AlexAnonim2211 explică (pentru CodrutElian1990):

Dar nu mai suport esteticul feței mele, ma simt jenat

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru AlexAnonim2211):

Te cred, dar nu ai ce face.