Mi s-a intmplat si mie ceva asemanator, avea o masea plombata pe jumatate si m-a tras curentul ( in momentul acela eram plecata din tara si nu am avut ce sa fac, era o durere ingrositoare), cand am ajuns in tara m-am dus la medicul meu stomatolog, a spus ca era normal sa ma doare ca m-a tras curenutul. S plombat-o definit. Acum defiecare data cand ma trage un pic curentul ma doare, chiar daca nu are nervi ( nici un stomalog nu stie de ce, am fost la 4 pana acum), dar am invatat ca este bun un anti-inflamator ( la pastile contra dureii, imi trecea, dar imi amortea zona si dupa 1-2 ore, durerea revenea), de la ati-inflamator imi trece de tot durerea si nu mai revine ( revine cand ma trage din nou curentul).
Imi poti spune ce anti-inflamator?
Ori care. Nici eu nu am stiut prima data ce am luat, toate sunt bune, dar afecteaza stomacul foarte tare ( eu am si probleme cu el ) de aceea se i.au dupa masa la interval de 6 ore parca.
Multumesc pentru raspunsuri.
Nu ai pentru ce, sper sa te ajute si sa iti treaca durerea.
1. Augmentinul nu are rol de a calma durerea ci de a trata infectia. Atata timp cat nu ai facut niste analize inainte si dupa nu poti spune daca a facut sau nu ceva antibioticul.
2. Posibil sa fie infectie. Ca sa rezolvi mai repede problema, inainte de a te prezenta la programare fa o ortopantomografie (radiografie la toti dintii) ca sa vada medicul exact daca e sau nu infectie sau altceva.
3. E posibil si ca durerea sa fie de la nerv. Daca dintele a fost doar plombat dar nu si tratat pe canal, e posibil sa fie nevoie sa faci acum o pulpectomie.
Mult succes si sa ne spui ce vei fi rezolvat!