| User2004 a întrebat:

Am o problema. De o zi ma cam doare ochiul cand clipesc. Acum am observat ce am o inflatura micutaa in coltul ochiului stang. E putin mai rosie si cand clipesc sau ating ma doare. Ce am?
Spun ca am primit o crema intr-o cutiuta micuta nu stiu cum se cheama dar am inteles ca se da pe fata si pe buze. Si e posibil sa fi facut de la ea?
Adica nu stoi ce sa fac. Sper sa nu fie grav. Stiti ce este?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| untu a răspuns:

Este posibil sa fie o conjuctivita, dar trebuie sa dai pe umflatura si in jurul ochilor cu unguentul KANAMICINA OFTALMICA! Sa fie vorba de o cutiuta mica rosie chinezeasca?

| User2004 explică (pentru untu):

Nu e o cutiuta mica rosie. E o creama de dat pe fata

| untu a răspuns (pentru User2004):

Da am uitat sa-ti spun si de ceaiul de musetel, dar mi-a luat inainte CHRISTALL!

| christall a răspuns:

Nu cred ca este grav, o sa-ti treaca. Poate fi un ulcior. Nu stiu daca de la crema sau de la mainile murdare. Fa-ti ceai de musetel si inmoaie o bucata de vata si apoi o pui pe ochiul inchis. Ai grija sa fie ceaiul cald, sa nu te arda.

| User2004 explică (pentru christall):

Multumesc foarte frumos. Eu am grija de igiena mea in general. Dar astazi am aflat motivul. Vecina mea care e prietena si colega mea are si ea. Dar ei i-a trecut. Eu sigur am luat dea ea. Si mi-a spus cum i-a trecut. Ati avut dreptate. Multumesc!

| qwertpro a răspuns:

Ei bine pare a fi o infectie oculara.Nu e ceva strasnic, se trateaza, de cele mai mute ori trece de la sine, dar cel mai bine ar fi sa vizitezi un oftomolog pentru a sti exact ce ai si ce trebuie sa faci ca sa tratezi problema.

| User2004 explică (pentru qwertpro):

Multumesc frumos. Dar crezi ca este de la crema respectiva?

| qwertpro a răspuns:

E posibil sa fie o reactie adversa sau o alergie, Iti recomand sa citesti prospectul acelui unguent, si sa vezi care pot fi efectele secundare. Daca in lista de efecte secundare nu este scris nimic despre ochi, si nu e nici alergie, nu prea are cum sa fie de la crema.

| User2004 explică:

Eu l-am primit de la nana mea. Si nu am prospectul sau alt ceva. Dar este crema de fata si pielea de mai jos de ochi pana la urma e tot piele si daca e crema de dat pe fata atunci nu cred. Multumesc din suflet pentru toate informatiile.

| User2004 explică:

Astazi nu ma mai doare. Mi-a trecut! Si nu am luat absolut nimic. Mi-a trecut de la sine. Multumesc frumos tuturor pentru tot!

| TomaFlorentina8050 a răspuns:

Sigur ai făcut ulcior... Fereşte.te de praf şi de vânt. aşteaptă. o să îţi treacă repede. sper ca te.am ajutat. Funda?

| User2004 explică (pentru TomaFlorentina8050):

Multumesc din suflet tuturor