Este posibil sa fie o conjuctivita, dar trebuie sa dai pe umflatura si in jurul ochilor cu unguentul KANAMICINA OFTALMICA! Sa fie vorba de o cutiuta mica rosie chinezeasca?
Nu cred ca este grav, o sa-ti treaca. Poate fi un ulcior. Nu stiu daca de la crema sau de la mainile murdare. Fa-ti ceai de musetel si inmoaie o bucata de vata si apoi o pui pe ochiul inchis. Ai grija sa fie ceaiul cald, sa nu te arda.
Ei bine pare a fi o infectie oculara.Nu e ceva strasnic, se trateaza, de cele mai mute ori trece de la sine, dar cel mai bine ar fi sa vizitezi un oftomolog pentru a sti exact ce ai si ce trebuie sa faci ca sa tratezi problema.
E posibil sa fie o reactie adversa sau o alergie, Iti recomand sa citesti prospectul acelui unguent, si sa vezi care pot fi efectele secundare. Daca in lista de efecte secundare nu este scris nimic despre ochi, si nu e nici alergie, nu prea are cum sa fie de la crema.
Eu l-am primit de la nana mea. Si nu am prospectul sau alt ceva. Dar este crema de fata si pielea de mai jos de ochi pana la urma e tot piele si daca e crema de dat pe fata atunci nu cred. Multumesc din suflet pentru toate informatiile.
Astazi nu ma mai doare. Mi-a trecut! Si nu am luat absolut nimic. Mi-a trecut de la sine. Multumesc frumos tuturor pentru tot!
Sigur ai făcut ulcior... Fereşte.te de praf şi de vânt. aşteaptă. o să îţi treacă repede. sper ca te.am ajutat. Funda?
Multumesc din suflet tuturor