Nu maninc multa sare, sunt cu dulciurile in schimb beau multa cafea.Cafea beau si nu maninc nimic pina la ora 13-14.Cafea beau cel putin un preso pina la ora 13-14.
Amorteala de la trezire sau dinainte de culcare e normala, caci corpul isi revine din starea de paralizie din somnul REM. La limba poate fi din cauza presiunii maxilarului asupra acesteia. Un control nu strica, totusi.
Presiunea maxilarului e corect dar numai la mijlocul limbii caci am gingivita si acolo simt presiune la mijlocul limbii dar restul stiu ca ceve nu e ok... poate multa cafea? Amorteala e dureroasa si nu a fost inainte sa lucrez unde lucrez acum din iulie.
Limba este primul organ care ne arată ca ceva nu funcționează bine in organismul nostru si se alterează intr-un fel cand corpul își revine si limba o sa își revină la forma initiala.
Referitor la mana, bunica mea a facut o pareza minora si ii amortea mana insa tu nu ai specificat daca iti amorteste aceeași mana cu tot cu degete si nu inseamna ca ai o pareza, eu doar ți-am spus de bunica mea, problema ta poate fi alta...
Insa este bine sa nu amani vizita cu doctoru pentru ca este periculos.
Iti doresc multă sănătate