anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema de vreo 5 ani ma doare capul ( mai exact fruntea) si tot de atunci nu mai pot respira pe ambele nari ci doar pe una (adica intr-o zi pot respira pe nara dreapta dar nu pot respira pe cea stanga si in alta zi pot respira pe nara stanga dar nu pot respira si pe cea dreapta). Medicul mi-a spus ca poate am sinuzita. Cum se trateaza sinuzita? Este adevarat ca chiar si dupa tratament sinuzita revine? Se poate agrava daca a ramas netratata atat de mult timp?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| SwwaggBabee a răspuns:

Sincera sa fiu, habar n-am
Intreaba-ti doctorul big grin

| Lavii_3618 a răspuns:

Buna happy si eu am avut sinuzita.am stat internata 2 saptamani.am luat augumentin forte mult si gentamicina (si altele dar nu mai stiu)si mi-a trecut daca nu trebuia sa ma operez.la mine era grav.iti poate aparea si dupa.trebuie sa porti caciula. cand e ceata nu ai voie sa iesi.