| CelCareRamaneInUrma a întrebat:

Am o problema de vreun an si ceva la spate, mai exact la muschiul de langa coloana din partea dreapta.Nu ma doare in permanenta,dar cand incepe sa ma doara e naspa rau de tot, ma enerveaza rau mai ales cand sunt la munca si am tendinta sa imping cu ghioantele in zona aia pentru ca ma mai linisteste putin.Cand stau aplecat cu muschiul intins nu ma doare

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Mergi la o clinica si fa un RMI ai putea avea ceva la coloana, asta mai mult ca sigur.Ori ai ceva la discurile lombare ori la vertrebe, RMI-ul ala iti va arata clar ce problema este.Cu cat afli mai devreme cu atat mai bine, odata ca stii ce problema este, apoi ca poti rezolva cand se poate mai usor.

| anonimg a răspuns:

Cred ca iti va prinde bine o vizita la un kinetoterapeut.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Recomand cu toata increderea video-ul de mai jos: 30 minute Pilates Fit by ExerciseTV cu Tandy Gutierrez in fiecare zi si iti garantez ca iti intaresti muschii care sustin coloana si nu o sa mai ai dureri!

https://www.youtube.com/watch?v=_CDbPNZx5Ao