| Bib a întrebat:

Am o problema! decii. eu ma voi muta la casa si parintii imi iau catel shih-tzu.nu stiutiu vreau sa-l tin in casa. ce sa fac sa ma lase? e grav daca-l tin in casa? sau perikulos? desi sunt f.responsabila.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| anad a răspuns:

Daca ai grija de el, il duci la medic si ii faci vaccinurile, daca il tii tot timpul curat(il speli pe labute si burtica cand il aduci de afara) nu prezinta nici un pericol. Poti sa ii amenajezi un loc al lui in casa, sa il inveti sa stea cuminte acolo si sa nu deranjeze.

3 răspunsuri:
soothe
| soothe a răspuns:

Cel mai bine iti iei o carte si te lamuresti bine. Masi recitesti daca uiti ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Rasa shih tzu nu se tine afara e un caine de casa!(in nici intr-un caz afara) doar la plimbare sau prin curte sa se joace da nu sa doarma si sa stea toaata ziua afara

| Petrescu_Denisa_1996 a răspuns:

Shih tzu nu poate sta afara. Locul ideal pentru ei este un apartament.Ei sunt foarte sensibili la frig.Deci nu ar pati nimic daca il tii in casa