Mai pe romaneste zis, ai hemoroizi. mergi la un medic. Nu stiu gravitatea ca sa iti spun ce poti folosi.
Salut, ai hemoroizi, cel mai bine ar fi sa te duci la medic sa nu ti se agraveze.
Din cate stiu si asta pare logic te vei dezbraca si doctorul va verifica zona cu probleme, apoi dupa gravitatea problemei ori iti va acorda niste medicamente, unguente, sau creme, ori vei avea nevoie de operatie, de aceea ti-am zis sa mergi cat mai repede si fara rusine ca inca se pot trage de la sine, daca se agraveaza ies tot mai mult si e de rau
Dar daca mananci mancare picanta, iute si cand mergi la toaleta nu te ustura atunci nu cred ca e vorba de hemoroizi,
Imi e rusine sa ma prezint la medic din alt motiv, e vorba ca sunt dintr-un oras mic, mama mea e cunoscuta de practic oricine din oras si tot lucreaza in domeniul medicinei, eu am 15 ani si nu sunt virgina, imi e foarte rusine pentru aceasta, ma tem daca o sa ma duc sa fac proceduri medicul sa nu observe si sa anunte parintii, nu as vrea sa stii, mai ales ca orasul e mic si chiar medicii sa nu duca vorba mai departe ei alta problema e faptul ca am o infectie vaginala presupun, toate simptomele sunt pentru candidoza, am acasa unguent special si ma dau, parca vad rezultat, dar nu stiu exact la ce o sa duca asta. As vrea foarte tare sa ma prezint medicilor si in privinta infectiei, dar nu pot, am explicat mai sus de ce, de aceea vreau vreo procedura fara control medical, ai vreun sfat?
Tu du-te numa' la un medic si explica-i tot ce se intampla, nu lasa sa treaca timpul sa nu revina la loc
Deeaandreea9156 întreabă: