La farmacie se gaseste un sampon numit nizoral...aceeasi problema am avut si eu
Du-te neparat la dermatolog. Nu pare o simpla matreata ci poate o dermatita seboreica. Daca nu o tratezi, incet-incet vei cheli.
Ai facut o vizita la dermatolog. am avut o prietena cu prb asa si facea tratament de la doctor. sunt mai multe posibile prb
Buna Anelise,
Ai fost deja la dermatolog? Daca nu, trebuie sa mergi intai la medicul dermatolog sa stabileasca diagnosticul si sa-ti dea un tratament.
Poate fi ceva pe fond nervos. Imi poti scrie in amanunt despre ce este vorba si poate vom reusi sa gasim o solutie bazata pe suplimente naturiste. Adresa mea de email este: daniela.constantin@gmail.com. Astept sa-mi scrii. Daniela
Stiu cum e ca si eu am patit la fel. Du-te la un dermatolog.Eu am facut tratament dar imi pare rau ca numi amintesc cum se numea. Oricum du-te la un dermatolog.
Ai o problema cu scrisu in primul rand si apoi cu, capu.este normal ca daca te scarpini in cap sa faci bube si sa-ti curga sange din rani. spala-te bine si clatestete cu multa apa ca... este destula.
Nu mai sta, fuguta la medic. Am avut si eu probleme din astea si nu m-am tratat, acum imi cade parul foarte rau.