| alexRE a întrebat:

Am o problema dermatologica.De vreo 3 saptamani imi bat capul cu o micoza in zona inghinala (de vreo 5 cm). Acum 3 sapt am primit din partea medicului de familie ca reteta sa-mi cumpar un tub de alifie :"Miconazol Nitrat 2%". Leziunea la inceput era putin iesita in "relief" si rosiatica, de asemenea existau portiuni unde pielea se decojea (dar foarte putin).M-am dat cu miconazol si cam in doua zile a inceout sa se reduca din "ridicatura", totul capatand pe alocuri o tenta roza.A mai trecut o saptamana nimic.La un momendat a inceput sa-mi apara ca niste cosuri.Am fost ingrijorat, si m-am dus miercurea asta la dr.dermatolog si i-am explicat de simptome etc etc.
Mi-a dat un preparat (alcool iodat cred) si a zis sa ma dau cu miconazol in continuare.

Acuma nu stiu ce sa fac,imbunatatiri nu vad, pielea e inca roz deschisa la culoare, sensibila cand ma deplasez si uneori chiar am niste mancarimi moderate. Tind sa cred ca, miconazolul ar fi de vina acum. Daca m-as da doar cu alcoolul iodat ar fi mai bine?

E destul de stresanta situatia, avand in vedere ca ma aflu in sesiune acum, si-asa avand destule pe cap...pfff

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Incearca cu diprogenta, este un amestec de antibiotic cu antimicotic, la mine a functionat

Răspuns utilizator avertizat
| andreea24maria a răspuns:

Incearca lomexin crema