Eu folosesc Mibazom si chiar functioneaza. Este pentru animale dar ti-o recomanda multa lume.
Uite sfatul meu, foloseste -
SĂPUNURI MEDICINALE
Acestea sunt mai bune decât săpunurile obişnuite deoarece îndepărtează cu eficacitate bacteriile cauzatoare de iritaţii şi evită uscarea pielii. Cele mai multe dintre aceste produse sunt adecvate pielii delicate a feţei tale.
LOŢIUNI MEDICINALE
Acestea sunt un bun înlocuitor pentru loţiunile obişnuite deoarece conţin componente anti-bacteriene. Acestea eliberează porii de grăsimea (sebummul) şi murdaria acumulate, uneori chiar de două ori mai eficient decât loţunile obişnuite de curăţare.
ŞERVEŢELE MEDICINALE
Acestea reprezintă o bună alternativă la curăţarea clasică. Aceste şerveţele sunt, de obicei, deja îmbibate în soluţii anti-bacteriene. Acestea nu curăţă doar porii, ci lasă pe piele componente anti-iritaţii care previn apariţia coşurilor.
Dacă suferi de acnee moderată sau severă ar trebui să mergi la un dermatolog pentru tratament.
Buna.
si eu am acele cosulete care devin mai evidente in perioada de vara si mai ales in partea de sus a bratului.
acest "dar" este mostenire genetica de la unul dintre parinti si de scapat de el n-o sa scapi niciodata, pentru ca orice tratament vei lua, vara viitoare iar vor aparea.
ce poti face? poti incerca lotiunea eucerin cu 3% uree (sau in cazuri extreme 6% - dar ai grija, ca daca starea in care se afla cosuletele nu este una grava, iti va arde pielea). pe mine ma ajuta foarte mult si vara aproape ca nu se vad (doar daca sta cineva foarte aproape de mine si se uita insistent la ele).
sper ca te-am ajutat
Incearca cu aspirina : pisezi aspirina, o amesteci cu apa si iti pui pe piele cam 5 minute(o data pe saptamana), la mine a mers .
Si lichidul ala de care spuneai se numeste sebum
Si eu am aceeasi problema da am gasit o crema :cutaden sau poti incerca ceva mult mai bun. urmeaza timp de jumatate de am un tratament cu produse Forever. intai te speli bine pe zona ritata apoi te dai cu un spray numit First si pe urma cu o crema speciala (are o banda portoalie pe ambalaj. iti sp asta pentru ca mia sunt si alte culori) sper sa functioneze! la mine a mers