| lya18 a întrebat:

Am o problema destul de grava si cred ca e din cauza anticonceptionalelor. Problema e cam asa : am inceput in iulie sa iau pentruprima data contraceptive Desorelle, dar am hotarat ca nu prea mai am neaparat nevoie asa ca le-am terminat pe toate si pe urma a urmat "acea pauza de 7 zile ". Bun, in tot timpul in care le-am luat nu am avut nicio problema iar cand am renuntat la ele a inceput sa-mi cada foarte tare parul! De atunci continua sa imi cada din ce in ce mai mult de la radacina. Is sigura ca din cauza lor, pentru ca in rest n-am avut nicio problema cu sanatatea nici carente de vitamine. Ce as putea sa fac sa remediez sau ce as putea lua pentru a-mi reveni la normal. sad

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| CezaraMD a răspuns:

Du-te urgent la un doctor! Nu-i de glumit cu asa ceva. Inainte sa incepi sa le iei ai fost sa ceri sfatul unui ginecolog?

| bendis92 a răspuns:

Poate fi o reactie adversa. Consulta medicul si ia niste suplimente nutritive intre timp (Centrum sau vit.A, E pentru. regenerare)

| IMC90 a răspuns:

Sa nu mai iei asa ceva niciodata. Anticonceptionalele sunt o generatie de pastile netestata suficient. Mai mult efectul lor nu a fost inteles pe deplin... Voi sunteti un fel de cobai.

Ca sa nu par ca o baba obosita, o sa inchei prin a spune ca in mod certa ai resuit sa-ti produci o dereglare hormonala laughing