| raul93 a întrebat:

Am o problema destul de jenanta am gaze la stomac de azi dimineata si nu am fost la scoala imi poate spune cineva cum sa le opresc? va rog mult

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Espumisan contine ingredientul activ numit simeticona (Simethiconum) – care actioneaza pe suprafata de bule si scade tensiunea de suprafata sau intrerupe golurile de aer rezultand ruperea acestora. Bulele de gaz eliberate sunt absorbite de pereti si intestine fiind eliminate de asemenea, ca urmare se reduce presiunea interna.

Se prezinta sub forma unei cutii cu 1, 2 sau 4 blistere cu 25 de capsule moi. O capsula Espumisan contine simeticona, 40 mg si excipienti: gelatina, glicerol (85%), p-hidroxibenzoat de metil, galben de chinolina (E 104), galben portocaliu S (E 110).

1 răspuns:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Bea ceai de anason, te va liniști.
Pa, pa.