| LittleGirl96 a întrebat:

Am o problema destul de mare! De 2 zile am observat niste "besici" un fel de, pe zona intima. Si ma ustura la maxim la urinare. Mentionez ca am avut si candida din cauza antibioticelor. M-as duce la ginecolog dar nu este nici unul aici. Stie cineva ce e? Vreau seriozitate maxima.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Probabil o infectie. Fa bai de sezut cu ceai de pelin si cauta un medic cat mai repede.

| innocentkid44 a răspuns:

O.o.daca nu te speli...normal ca iti apar.du-te la farmacie...si cere o crema...dar mai intai spune-i mamei tale

| Costel_Alexandru_1994 a răspuns:

Fa spalaturi cu ceai de musetel si pelin nu mai folosi apa si sapunul pana cand nu iti trece pentru ca si sapunul irita locul infectat, sau foloseste un sapun pentru copii fara glicerina poti face si bai cu bicarbonat, iar daca nu iti trece intr-o saptamana du-te la un medic dermatolog