| Felix1 a întrebat:

Am o problema. Eo am inceput sa fac flotari acum 3 ani. De la un timp nu mai pot face. Imi simt mainile usoare, fara forta si dureri in interiorul lor cand le fortez.Am citit pe net ceva despre supra antrenament. Eu faceam 40 de flotari cu 4 serii cu pauza de 30 de secunde. Le faceam dupa ce veneam de la antrenamente(fotbal) si dupa ce veneam de afara care insemna seara tarziu si eram destul obosit.Nu ma pot lauda cu o alimentatie corespunzatoare sportului. Va ror sa-mi dati mai multe detalii daca stiti ce pot avea sau cv tratament mers

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Tavy100 a răspuns:

O pauza, parerea mea, daca faci prea mult o sa ai probleme am patit si eu cu alergatul, dupa o vreme nu mai alergam tare, dupa o pauza, iarasi, dar cel mai bine ''micsorezi'' antrenamentul.

| CRBL a răspuns:

Pai,eu zic sa incepi sa mananci mai multe fructe, sa iei o pauza de 1 saptamana sau chiar 2, si dupa reincepi sa faci,daca nu merge, nu stiu, dar nu cred ca este ceva grav.