| lolli_4147 a întrebat:

Am o problema foarte mare cu urmarile epilatului pe picioare si inghinal. In urma cu doi ani am inceput sa am primele probleme. Fire de par adanc crescute sub piele. Am incercat diverse produse farmaceutice, gomaje, si multe altele, dar nu au dat rezultate. Vreau sa stiu daca aceasta poate fi o problema hormonala si daca ar fi cazul sa iau un tratament in acest sens. Daca nu, care ar putea fi motivele?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| esanatos a răspuns:

Ce ai tu se numeste foliclita. am gasit ca: "Plante medicinale ce pot fi utilizate: musetelul, plopul negru, socul, urzica moarta, volbura."

http://www.esanatos.com/......a34143.php

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu e o poblema hormonala, este strict o caracteristica personala: ai foliculii pilosi situati profund. Nu o prea poti remedia.

| Dummi a răspuns:

Incearca epilarea laser daca tot tii neaparat