Nu e de gluma cu ochii:O. Du-te la medicul de familie sa iti dea trimitere la orl
Multa sanatate
Du-te si spune-le alor tai sau daca nu stai cu parintii repede la spital camera de garda nu te juca, e serioasa treaba mai ales la ochi poti sa dai in altceva.
Pai cum ce sa faci, daca zici ca de abia mai vezi cu ochiul acela inseamna ca e grav, du-te cat mai repede la oftalmolog, noi nu avem cu ce sa te ajutam. Du-te urgent, numai sta.
Te duci urgent la oftalmolog. Nu stiu din ce localitate esti, dar exista urgente de oftalmologie in fiecare spital judetean. Poate fi foarte grav, in absenta tratamentului iti vei pierde complet sau partial vederea. Tu ai o arsura pe globul ocular care trebuie ajutata sa se vindece, in asa fel incat sa ramana cicatrici minime. Orice cicatrice inseamna o zona oarba, prin care nu vezi.
Fumati iarba? La aia nu poti controla scrumul prea bine. Spala-te cu ceai de musetel, dar fara sa-ti intre particulele de musetel in ochi!
Du-te urgent la medic. poate fi ceva grav si nici nu iti dai seama. sper sa nu fie cazul. pe TPU nu cred ca rezolvi ceva. pierzi timp pretios. du-te du-te fuga fugaa. sanatate si sa fi linistita ca rau nu poate fi
Cea mai buna cale este sa mergi la medik doar el este instare sa te ajute!
Iti doresc sa-ti treaca!
succes
Din cate stiu eu, scrumul nu se dizolva in apa doar se face mai mic, iti recomand sa te duci la un doctor, o sa iti puna o solutie speciala care sa curete ochiu, dar cu cat mergi mai repede e mai bine, iar cu cat stai mai mult cresc riscurile, iti doresc tot binele sa scapi de particulele alea de scrum. pup
XxPANDAMANxX întreabă:
XxPANDAMANxX întreabă: