anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema! ieri am facut curatenie generala si a fost nevoie sa ridic si sa car anumite greutati.Cand am terminat ma apasam pe burtica dupa ce m`am ridicat in picioare o durere suparatoare de la buric mai jos nu m`a lasat aproape o jumatate de ora.am citit pe net k este vorba despre un prolaps uterin. Voi stiti ceva? sfaturi? ajutati`ma.acum durerea m-a lasat dar ma doare atunci cand merg si la toaleta.astept raspuns

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Prolapsul uterin este o afectiune foarte grava si destul de rara, asa incat cred ca exagerezi autodiagnositicandu-te cu asa ceva. Pare mai degraba o hernie sau altceva, numai un medic iti poate spune dupa consultatie.

Laur
| Laur a răspuns:

Prolapsul uterin se insoteste si de tulburari de mictiune (incontinenta in special), eu mai degraba m-as gandi la o hernie, dar fara un consult fata in fata nu ai sanse sa descoperi care e problema.

| machupicchu a răspuns:

Singurul sfat ce ti-l pot da este sa mergi la sp.de urgenta Floreasca, unde se poate diagnostica mai repede... unde nu trebuie sa astepti(cateva zile) in a efectua o ecografie pelvina, o ecografie abdominala, un control ginecologic... ce cred ca iti va recomanda medicul de garda din ziua respectiva...si urgent... diagnostice dupa ureche nu cred ca ti-ar spune nimeni...care mai si gandeste...sanatate.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu e prolaps uterin.Sau, mai bine zis, extrem de putin probabil.Mergi la dr de familie, te va consulta si te va trimite unde trebuie.