| asd22 a întrebat:

Am o problema.Ieri am mers la masaj,maseoza mi-a zis ca am un inceput de scolioza din cauza ca:pe parte dreapta dorsalul si lombarul imi sunt mai mari decat pe partea stanga.Mi-a zis ca imi imping coloana pe partea stanga si ca sa remediez aceasta situatie sa-mi dezvolt mai mult lombarul stang.Ce pareri aveti:cum sa remediez situatia, ce exercitii sa fac sa-mi dezvol doar lombarul si dorsalul pe parte stanga.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| smoky99 a răspuns:

Trebuie sa te duci la spital sa-ti faci o radiografie.Pe urma la un medic i-ar el iti va spune cel mai bine ce trebuie sa faci.Ori o sa-ti dea o trimitere sa-ti faci un corset, ori te va pune sa faci niste exerciti la un centru special.