anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema! Imi doresc un copil, dar am aciditate gastrica de cativa ani care nu sa tratat, stiu multe persoane care se plang de dureri de stomac ingrozitoare ca si mie sad...intrebarea mea este daca raman insarcinata copilul va avea o evolutie normala? Il va afecta boala mea? Rog sa raspunda persoanele care stiu, ma pot ajuta si care au mai trecut prin asta Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu este ceva atat de grav incat sa te impiedice sa ramai insarcinata sau sa afecteze copilul.

Abh
| Abh a răspuns:

Fa-ti analiza sangelui pentru Helicobacter Pilori, este un microb care da infectia stomacului, si simptome extrem de neplacute. Eu lucrez cu gravide si te sfatuiesc sa nu incepi o sarcina cu probleme de stomac, intrucat sarcina agraveaza toate bolile existente deja. Du-te la un consult de medicina interna si investigheaza-te.

| luiza a răspuns:

Poti sa ramai insarcinata linistita, aciditatea la stomac nu are cum sa-l afecteze pe bebe, doar tie iti va fi un pic mai greu ca doar se stie ca in sarcina oricum poti sa ai o aciditate mai crescuta, si dureri de stomac mai frecvente. Prietenei mele i-a zis doctorul ce sa ia si este in luna 7 si e bine.

| madagascar a răspuns:

Si eu am avut probleme grave de stomac si te pot ajuta cu un tratament care pe mine ma ajutat enorm, in primul rand nu mai consum bauturi acidulate de cativa ani, mere rar si doar la o ora doua dupa pranz, fast-food ocazional, pe langa asta am gasit un tratament naturist ce se numeste gastritix sau ceva de genul asta, are 90 de pastile si costa in jur de 40 lei, eu am luat una pe zi timp in care am consumat alimente fierte, am incercat sa reduc dulciurile si am baut multe lichide, dupa o saptamana am inceput sa imi revin, puteam sa mananc, am luat 3 luni aceste patile, a trecut aproape un an de atunci si ma simt foarte bine, eu te sfatuiesc sa iti tratezi stomacul si apoi sa faci un copil, pentru ca arsurile se vor intensifica pe perioada sarcinii.multa sanatate