| Alinka_4171 a întrebat:

Am o problema, imi intirzie ciclu deja a 7 zi sad nu stiu de la ce, caci relatii sexuale nu am avut, sad ce-i cu mine?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DmnProfesoara a răspuns:

Stai linistita, prietenei mele i-a intraziat 2 luni, mie tot asa 1 luna si jumate si nu am patit nimic.suntem inca in viatalaughing.

Asta se intampla deoarece suntem la pubertate, ciclul nu este regulat din cauza hormonilor etc.Stay cool! Oricum, ai grija ca atunci cand iti va veni sa fii pregatita cu un tamponwinking

7 răspunsuri:
| SweetCandy a răspuns:

Daca esti virgina si nu ai avut relatii sexuale, intarzie probabil pentru ca ai racit sau ai vreo infectie.sad exista posibilitatea sa intarzie si pentru ca esti prea stresata.

Multa sanatate!

| Biank_7620 a răspuns:

Sa nu iti faci probleme,
ca nu tot timpu vine regular happy

| Tweetymrrr a răspuns:

In primii 2 nai este normal sa nu fie ceva regulathee hee)
Nu te impacientawinking
Apoi, cu timpu` o sa vezi ca nu o sa fie asa de mare diferenta.
BaFtHA`!

| Alle15 a răspuns:

Eu cred ca ai probleme jos de nu te-a venit, am avut si eu din astea mi-a intarziat 9 zile dar am mers la doctor si m-am tratat. Fa-te bine!

| mejustme444 a răspuns:

Cunosc pe cineva care nu i-a venit trei luni si este inca in viata si se simte bine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred si subliniez cred ca ar putea fi normal caci si mie trebuia sa imi vina acum vreo 2 saptamani, poate e neregulat deci stai linistita!

| BuburuzAnna a răspuns:

Mie mi s-a intamplat sa imi intarzie si o luna si ceva...am fost la ginecolog si mi-a spus ca organismul meu este in dezvoltare si mai dureaza pana va veni regulat.Totusi mi-a propus sa fac o radiografie ca sa ma asigur ca nu am chisturi.
Acum nu stiu ce sa iti zic dar cel mai bine ar fi sa vorbesti cu un medic specializat, ca sa fii sigura ca nu este nimic in neregula.