| DrMeow a întrebat:

Am o problema.Imi "pocnesc" : degetele de la maini si picioare, umerii, gatul, spatele si genunchii.Imi pocnesc foarte tare si nu stiu de ce. Ce am? Ce trebuie sa fac? Ofer funda.Multumesc happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Narcis2007 a răspuns:

Si eu am aceeasi problema, cred ca ai lipsa de calciu

| jump a răspuns:

Poi, problema ta se numeste reumatism. ea nu dispare in veci, pururi.tot ce poti face e sa urmezi tratamente pentru stagnarea sau oprirea durerilor/"pocniturilor". in voga sint injectiile cu Movalis, te mai poti intepa cu o albina(se spune ca veninul ei e miraculos in reumatism), namol sapropelic(il achizitionezi de la farmacii sau plafare si il folosesti acasa, in cada), dar cel mai bine ar fi sa consulti un medic reumatolog. el iti poate oferi mai multe detalii si sfaturi. poate nu e reumatism. poate fi din cauza unei ingrasari bruste sau lipsul lichidelor din corp.iti recomand sa bei cel putin 2l de apa/sau ceai pe zi.iti imbunatateste orice asta.

iti doresc multa sanatate si... zi frumoasa.

| andreeeeea a răspuns:

Vaii si eu am aceeasi problema.
nu poate fi reumatism...acu depinde si ce varsta ai.eu am 15 si nu are cum sa am asa cevaaa...cred.asa zicea mama de faptrolling on the floor

imi pare rau ca nu te pot ajutaa.
mie mi-e frica sa nu fac parkinson cand imbatranesc. bunicul meu a murit de asa ceva...acu` saa speram ca trece

| Lady.Love a răspuns:

Nu prea stai la soare, cred ca asta ar putea fi una din probleme.
Sper ca te-am putut ajuta!