Da-ti cu antiperspirant pe palme și tălpi până una-alta. Probabil e din cauza faptului că este vară și cald, iar din toamnă-iarna nu vei mai transpira.
De fapt ba da. Se intampla si atunci. Doar cand ma pun in pat (seara) se opreste...
Totul e de la psihic. Nu te mai gândi și nu o sa mai transpiri. Uneori și eu daca mă gândesc la o chestie se întâmplă. Zilele trecute a pus cineva o întrebare legată de herpes și i-am dat câteva sfaturi, iar a doua zi mi-a apărut și mie, deci totul e de la cap.
Da,poate fi și din cauză că ai parte des de situații foarte stresante pentru tine, lipsa a unor vitamine sau minerale importante din organism sau afecțiuni dermatologice. Eu mă confruntam cu aceași problemă zilnic. M-am dus la un medic pediatru foarte bun din orașul meu și m-a sfătuit să fac niște analize analize. Mi-a ieșit un mare deficit de vitamina D3. Am luat suplimente și după aceea nu mi-au mai transpirat decât în situații marcante emoțional.
Oricum nu am auzit niciodată ca ăsta să fie un simptom al pubertății.
Poate încerci înainte să îți dai cu pudră din aceea pentru bebeluși, dacă tot nu ar funcționa e clar un semn că ceva e în neregulă cu corpul tău. Să nu te panichezi că mai mult de ce am expus mai sus nu va fi mai grav.
Scuze, am scris "analize" de două ori *
anonim_4396 întreabă: