| Laurentziu1234 a întrebat:

Am o problemă. În ultimul timp dacă mă culc pe la 02:00 noaptea și îmi propun să dorm 9 ore și jumătate, nu pot decât 6, 7 ore. Înainte puteam să dorm dar acum nu. Ideea e că dacă mă pun la somn la 23:00, pot să dorm cele 9 ore și jumătate (nu știu de ce așa pot).
Atenție! Chestia asta o fac în timpul meu liber când nu muncesc, să nu credeți că sunt un om care doarme toată ziua și nu muncește

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| DataScience a răspuns:

Daca te-ai culca doar la 2 pana la urma corpul tau s-ar obisnui sa se trezeasca la 9-11, la fel cum daca te-ai culca la 5, corpul tau s-ar obisnui sa se trezeasca la 12-14.
Corpul tau s-a obisnuit cu o anumita ora de trezire si se va trezi in urul acelei ore mereu(pana il vei forta sa se obisnuiasca cu ore diferite in functie de ce program ai nevoie sa te culci si trezesti)

5 răspunsuri:
| dinaprilie a răspuns:

Uuu.tu esti din ala care munceste..cica corpul face el chestii de care noi nu prea stim dar e bine..stie el ce face..noi nu pr3a stim exact ce si cum.tu ce zici?

| ESI000 a răspuns:

Bună, iti voi vorbi despre anume FRECVENTE. Aceste frecvente te pot ajuta sa ai un somn liniștitor si sa te ajuți pe tine ca om și ca energie sa depășești multe obstacole.
.
Ut 396 te eliberează de sentimente de vinovăție și teama.
Re 417deblochează energiile si faciliteaza schimbarea.
Mi 528produce schimbări miraculoase și repara ADN.
Fa 639comunicare și relațiile sociale.
Sol 741ne trezeste și amplifica intuiția.
La 852stimulează trezirea spirituala.
-174
-285
-963
Pentru a înțelege toate aceste frecvente, trebuie sa știi despre numerele universului (3, 6 și 9) acestea fiind cele mai puternice numere din univers, cu care oamenii de știință au înțeles și au putut răspunde multor probleme pe care le aveau de rezolvat pentru a înțelege mai bine tot ce tine de univers. Iti recomand sa accesezi YouTube și sa cauți frecventele de mai sus. Mult succes și toate cele bune?

| Violleta2022 a răspuns:

Corect si sanatos este sa mergi la somn la 10 seara, ca cei doi hormoni vitali creierului sa se poata produce.
Hormonii: serotonina si melatonina se produc numai cand dormim si numai intre 10 si 2 noaptea.
Probabil ca tot datorita lor poti dormi mai mult si te poti odihni.

| JustDeedee a răspuns:

O dată cu vârsta corpul nostru nu mai are nevoie de multe ore de somn pentru a putea fi activ ziua următoare. Pentru el e destul și 6-7 ore pe noapte dacă e forțat să se trezească la o anumită oră sau e obișnuit să se trezească la o anumită oră.

| Vântulalb a răspuns:

In timpul tau liber de ce nu te culci ma devreme? Vei innebuni organismul. Acum se trezeste la ora cand de obicei mergi la lucru?