anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema. inainte de ciclu,mincasem un fel de salata si mam umflat stomacul nu lucra,cind mea aparut ciclu,nimic nu am avut, cum mi s-a terminat si am inceput iar acel fel de salata sal maninc, stomacul mi se umfla si tot ce maninc nu se digera.Ce pot sa am?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Ai probleme cu digestia.Cu sucul gastric. Nu se poate face nicio legatura intre digestia ta si menstruatie. Sunt 2 lucruri totalmente diferite. Ar trebui sa i te adresezi medicului de familie.Doar de la el poate apare rezolvarea. Multa sanatate.

| Mariana123456 a răspuns (pentru corbulalbrosu):

Dar n-are nici o legatura, pentru ca la doua zile dupa relatiile sexuale, a inceput asa probleme, si in perioada ciclului nimic nu ama vut, cum s-a terminat iar a inceput