| RaVuL a întrebat:

Am o problema. inca de mic de cand aveam vreo 4-5 ani acum am 17! Cand ma curat cu betisor in urechea stanga imi vine sa tusesc. Cu cea dreapta nu am treaba...bag betisorul pana in creieri daca e laughing dar cu cea stanga putin doar partea cu vata intra...si tusesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu mai baga betisor. Daca ai ceara, mai tare iti vei infunda urechea.Pentru ca o impingi inauntru.

| Morphines a răspuns:

Wow, n-am mai auzit asa ceva. Sincer sa fiu, mie mi se face somn cand fac acelasi lucru in urechea dreapta laughing)

| pLeX a răspuns:

Cand o cureti. te gadila. de aceea tusesti...

| BananaSuparata a răspuns:

Stiu, si daca bagi degetul sau orice adanc tusesti, pentru ca atingi acolo nu stiu ce. E normal, toata lumea are asa ceva. ( cel putin multi cunoscuti de ai mei )

| dasdsad a răspuns:

Ce tarelaughing si nu ai fost la doctor cu asta?

| lascudaniel a răspuns:

E normal..la toti e asa laughing poate ca bagi prea adanc si atingi vreun nerv ceva.

| RaVuL explică (pentru lascudaniel):

Nu bag adanc doar varful putin!