anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema Jenanta,Port marimea 43, 44 la papuci si problema e ca am 12 ani (P.S Am ajuns sa port papuci lui taicameo) Sau sa fie de la analtime am 1, 66? Ori cum ce as putea face? Va rog Raspuns!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Razvan982013 a răspuns:

Nu pre ai ce face dar totusi. eu am 15 ani 1, 92 m si port 44. doar ai piciorul mai mare atat..nu te ingrijora

4 răspunsuri:
| KoNeTi a răspuns:

1,66 inaltime cu 44 la papuci. E grav ba. Du-te la doctor si spune-i ca esti ciudat laughing

| Sacrifice_Cold_1992 a răspuns:

No problem, taie din ele pana ajungi la marimea care treba' si lipesti cu picatura degetele la loc.Bafta.smug

| Liviu a răspuns:

Relax si eu port 43 44 happy te inteleg, sunt oameni si oameni, atata timp cat esti sanatos tun, fi multumit.

| RoberT1993 a răspuns:

LOL de fapt port marimea 41 doar ca s-a facut o greseala la fabricare si de atunci am crezuut ca port 44 -43 dar acum stiu ca port 41 tot e mare dar ...nam ce face