anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problema: la mijlocul lunii februarie m-am operat de apendicita. Acum putin timp am observat un mic capat alb de fir. Am incercat sa il scot dar nu am tras prea tare pentru ca imi este frica. Inca nu le-am spus parintilor dar am de gand sa o fac. Daca voi merge la medic ce imi poate face? S-au facut deja 2 luni de la operatie, ar mai exista sanse sa fie scos? Pot fi complicatii? Daca mai incerc am sanse sa il scot sau pot face alte prostii? Pls ajutati-ma dar nu ma speriati. crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Medicul ti-l va scoate cu usurinta, fara probleme si complicatii. Daca nu il scoti, in timp se va infecta si n-ai vrea asta. Nu te teme, vei fi bine, daca ajungi curand la medic.

| elena a răspuns:

Nu mai plange, vorbeste cu parintii, mergi la medicul care te-a operat, dar urgent sa nu te infectezi si sa faci puroi si de aici o multime de complicatii.

| Vizitiul a răspuns:

Du-te la doctor!

| antonia09 a răspuns:

Dragul meu,
In primul rand trebuie sa te vada un medic neaparat. Nu poti sti ce fel de complicatii pot aparea din cauza acelui rest de fir.
Daca vei merge din nou la medicul care ti-a facut operatia acesta iti va putea spune daca a folosit un fir care se topeste singur sau un fir care trebuia scos imediat dupa ce rana s-a suturat.
NU mai incerca sa il scoti singur poti face o infectie subcutanata. Cel mai bine mergi cu parintii imediat la medic.
Multa sanatate,

| NickoS a răspuns:

Nu mai pune tu mana acolo si nu mai trage de fire, vorbeste cu parintii tai cat mai repede cu putinta, ei stiu ce au de facut mai departe.

| sergent91 a răspuns:

Vorbeste cu parintii tai. Ei vor hotari daca veti merge la doctorul care te-a operat.