| Anonim37272782872828288 a întrebat:

Am o problemă la sâni, sunt lăsați și arată foarte ciudat, nu pot să vorbesc cu părinții mei despre asta, ei sunt "diferiti"....ma dor și mă îngrijorează deoarece am doar 14 ani! Ați mai auzit așa ceva? Sâni lăsați la 14 ani, arăt că o babă, îmi e teama ca ar putea fi cancer! Cine cunoaște să mă ajute va rog sunt disperata!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Whitesnake99 a răspuns:

Asa esti tu pur si simplu de la natura. Forma nu are legatura cu eventuale boli. Poarta sutien cu push up si dupa cand te faci mai mare poti sa strangi bani de operatie de remodelare daca nu iti convine cum arati.

4 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Poartă sutien. Ai auzit de asa ceva?

| Violleta2022 a răspuns:

Imposiil sa ai sani lasati la 14 ani, cand ei abia incep acum sa creasca.
Poarta bustiera si vei fii Ok. Odata cu cresterea in varsta vei intelege ca este perfect normal sa-ti creasca sanii si sa arate asa cum arata acum, tineri si feciorelcnici

| Violleta2022 a răspuns:

In ce privesc durerile de sani, iarasi sunt normale!
Aceste dureri de sani apar cam cu 1 saptamana inainte de ciclul menstrual doarece sunt modificari hormonale in corp.
Cu durerea asta va trebuii sa te inveti, fiindca o vei avea lunar, pana la 50 de ani, cand intri la menopauza si nu vei mai avea ciclul menstrual.
Aceste probleme trebuie sa le vorbesti cu mama ta, fiindca este timpul sa discuti, ca sa aflii ce se intampla in corpul tau, cu transformarile de la pubertate si cu posibilele sanse sa ramai gravida, daca ai sex acum.

| Floridori a răspuns:

Forma sanilor sau sanii lasati nu au legatura cu tomorile sau cancerul.
Daca ti s-au dezvoltat mai mult, este posibil sa fie putin mai lasati comparativ cu alte fete, mai ales daca nu ai purtat sutien de la inceput pentru a sustine sanul.
Tesutul mamar este sustinut doar de acea piele fina.Cand aceasta nu are o hidratare si o elasticitate, tinde sa cedeze, dand acel aspect de san lasat.
Ideal ar fi sa incerci macar sa iti ingrijesti pielea sanilor. Daca nu poti vorbi cu parintii si nu iti permiti sa cumperi cine stie ce cosmetice, nu iti face griji pentru ca nici nu este necesar.Un truc destul de bun si de ieftin este glicerina.Foloseste-o de 2 ori pe zi pe pielea umeda. Poti adauga si in gelul de dus pentru ca este benefica pentru piele.
Incearca sa porti si sutien. Unul mai calitativ care sa iti tina sanii intr-o pozitie cat mai naturala si fara a strange sau a fi prea larg.
Va remedia ceva? Sansele sunt mici! Dar macar nu ti se vor lasa mai mult.
Durerea de sani este normala, in primul rand pentru ca te dezvolti si exista o activitate hormonala ridicata si se poate accentua inainte de inceperea menstruatiei.