Este posibil sa iti fi cedat vreun tendon...
Si iubitul meu are aceleasi probleme, dupa 4 ani de mers la sala, la un moment dat a aparut aceasta problema si de atunci nu a mai putut continua. Durerea nu e permanenta insa ori de cate ori incearca sa reia antrenamentul ii revine. A fost si la fizioterapeut insa dupa mai multa documentatie a ajuns la concluzia ca doar la chirurg poate rezolva problema. Este o interventie foarte usoara, insa trebuie sa stii sigur ce ai. Problema poate fi si de la clavicula, sau altceva... asa ca nu mai asteapta, fa-ti un RMN si mergi sa ceri parerea unui medic!
Nu te opereaza numai pentru atat. Mai degraba iti recomanda un bandaj elastic pentru umar. Dar du-te la medic, fiindca nu stii in ce pozitie sa iti fixezi umarul in bandaj si o pozitie vicioasa ti-ar face mai mult rau.
Pune pe cineva sa traga zdravan de brat, apoi o baba care stie sa-l maseze cu otet sau cu ce stiu ele (ulei cu nustiuce plante) si o sa treaca. Sau mergi la medic, na...
Eu zic ca te gandesti prea departe, probabil ai muschii obositi, dormi intr-o pozitie inconfortabila. Incearca niste masaje si incearca sa dormi pe burta, am avut si eu destule probleme si inca mai am.Sau daca tu crezi ca e altecva consulta medicul, dar nu cred ca e nevoie de operatie. Succes!
Nu cred ca te opereaza...adica depinde cat de grav e. Poate ti-ai sucit umarul sau ti l-ai dizlocat sau chiar rupt.La operatie nu cred ca se ajunge. Poate la un ghips sau ceva exercitii...si verisorul meu a patit asa si i-a pus ghips.